bedrijf

Bedrijfscatering

Voor bedrijven is het runnen van een bedrijfsrestaurant niet hun kernactiviteit. Dat spreekt voor zich. Maar waar het restaurant bijzaak is, zie je de tevredenheid dalen. 
Gras Horeca weet dat het anders kan.

Onze personeelsmaaltijden zijn gezond, gevarieerd, vers en aantrekkelijk. We werken zoveel mogelijk met biologische, maar in ieder geval seizoensgebonden producten: stamppot in de winter, maaltijdsalades in de zomer. Iedere twee weken een nieuw menu van 15 gerechten. Gerechten die door een privé-kok op locatie bereid en geserveerd kunnen worden.

Uw werknemers gezond en tevreden houden, dát is wat we willen. Daarom bereiden we voor hen gezonde, verse en gevarieerde maaltijden, in een huiselijke sfeer en met een persoonlijke touch. Met aandacht, niet met een magnetron. 

Gras Horeca 2009 I contact I algemene voorwaarden I designed and built bij TWiN design

item4

HOME    ORGANISATIE    VACATURES    REFERENTIES    NIEUWS     FAIRFOOD    CONTACT

logo1