buffet2

Menu voorbeeld

Een week Gras Horeca in uw bedrijf

Maandag
A:Mihoen met oriëntaalse groenten en maïskipreepjes
B: Tagliatelle Bolognese
C: Mihoen met oriëntaalse groenten en tofu(v.)

Dinsdag
A: Penne met Franse kipblokjes en courgette
B: Visspies met groenten en zilverrijst
C: Provençaalse rijst met brie de maux, aubergine en walnoten (v.)

Woensdag
A: Pasta met wilde spinazie en spek
B: Kip Teriyaki met Japanse rijst
C: Nasi met gebakken ei (v.)

Donderdag
A: Thaise groene curry met kip, mini-aubergines en rijst
B: Rucola stamppot met rookworst en vleesjus
C: Pasta met spinazie en roomsaus (v.)

Vrijdag
A: Kabeljauwfilet met aardappelpuree en groenten
B: Spaghetti met pesto, kip en roomsaus
C: Pasta met rucola en pesto-saus (v.)

Broodjes:
- ham
- kaas
- ham/kaas
- kipfilet

Uiteraard is dit een voorbeeld. Wij passen ons graag aan uw wensen aan!

Gras Horeca 2009 I contact I algemene voorwaarden I designed and built bij TWiN design

item4

HOME    ORGANISATIE    VACATURES    REFERENTIES    NIEUWS     FAIRFOOD    CONTACT

logo1