Menu voorbeeld
Een week Gras Horeca in uw bedrijf
Maandag
A:Mihoen met oriëntaalse groenten en maïskipreepjes
B: Tagliatelle Bolognese
C: Mihoen met oriëntaalse groenten en tofu(v.)
Dinsdag
A: Penne met Franse kipblokjes en courgette
B: Visspies met groenten en zilverrijst
C: Provençaalse rijst met brie de maux, aubergine en walnoten (v.)
Woensdag
A: Pasta met wilde spinazie en spek
B: Kip Teriyaki met Japanse rijst
C: Nasi met gebakken ei (v.)
Donderdag
A: Thaise groene curry met kip, mini-aubergines en rijst
B: Rucola stamppot met rookworst en vleesjus
C: Pasta met spinazie en roomsaus (v.)
Vrijdag
A: Kabeljauwfilet met aardappelpuree en groenten
B: Spaghetti met pesto, kip en roomsaus
C: Pasta met rucola en pesto-saus (v.)
Broodjes:
- ham
- kaas
- ham/kaas
- kipfilet
Uiteraard is dit een voorbeeld. Wij passen ons graag aan uw wensen aan!
Gras Horeca 2009 I contact I algemene voorwaarden I designed and built bij TWiN design