Gras Horeca 2009 I contact I disclaimer I designed and built bij TWiN design

item4

HOME    ORGANISATIE    VACATURES    REFERENTIES    NIEUWS     FAIRFOOD    CONTACT

Qulinaire minigerechten exclusive

- Carpaccio van ossenhaas met een kroketje van geitenkaas en een salade van roquet
- Pastrami van Schotse zalm met bloemkoolcrème en een kletskop van Parmezaanse kaas
- Tartaar van verse tonijn, met Hollandse garnalen, gekonfijte Pommodori, citroenmarmelade en zwarte pepermayonaise
- Cappucino van koko's met in sinaasappel gemarineerde pijlinktvis en mosselen
- Clubsandwich Surf 'n Turf: rosbief en gamba's met een mango salsa
- Gepocheerd ei met Hollandaise-saus, toast, coppa di parma en spinazie
- Yakitori met een salade van noedels en teriyaki-dressing
- Kabeljauw met puree van zoete aardappel en een saus van bruine boter, balsamico en pistachepitten
- Boeuf Bourgignon met uitgebakken spek en truffelpuree

culinair1